2013. március 7., csütörtök

UFO-k és idegenek a Bibliában?



Megmagyarázható-e a földönkívüliek jelenléte a Bibliában?
Korunk történései alapján:
1.Az emberiség felgyorsuló fejlődése, új lehetőségek: ELEKTROMOSSÁG.
- Már az ókorban is ismert volt a statikus elektromosság fogalma, amely abból állt össze, hogy bizonyos tárgyakat összedörzsöltek és elektromos töltés jött létre.

- XIX.század és a XX. század elején, már komoly villamosmérnökök foglalkoztak az elektromosság fogalmával. Az átlag ember számára, az akkori időben a lehető legnagyobb megdöbbenést keltette.
Az elektromosság képviselői: Faraday, Ben Franklin, Amper, Ohm, Tesla.

Itt lehetne először is megemlíteni a "földönkívüli technológiát".

Nikola Tesla:

-Tesla rendkívül sok mindent talált fel az emberiség számára, egy géniusz volt. Nagyon sok jegyzet arra utal, hogy Tesla nem is ember volt, hiszen ekkora tudást nem birtokolhatott.

Kutatásaim során kiderült, hogy Nikola T. rejtélyes körülmények között halt meg, vannak akik azt állítják, hogy betegsége miatt ágyban halt meg, mások pedig úgy gondolják, hogy gyilkosság áldozata lett. Van egy megdöbbentő feltételezés, hogy Tesla holttestét nem találták meg, egyszerűen eltűnt (az idegenek vitték el).

A lényeg a következő: Olyan tudás birtokában volt és olyan szerkezeteket, gépeket hozott létre, hogy némely ember szemében ő egy szálka volt, hiszen csúcstechnológiát képviselt, amely talán az összes háztartás elektromos ellátását megoldotta volna.

Amiket feltalált nagyban befolyásolta Hitlert "UFO" kutatásai során.
Tesla egy olyan technológiát képviselt, amely az elit szemében nagyon fontos lehetett, hiszen az önös érdekük úgy kívánta, hogy maguknak megtartsák a felfedezéseket.
Nagyon híres az "eltitkolt találmányairól", amely az egész emberiség életét változtatta volna meg, ha jó ember kezébe került volna a technológia.
Ez a technológia a mai napig kódolva van az átlag ember számára, minden évben kicsepegtetnek újabb és újabb találmányokat, amely elősegítik az emberiséget arra, hogy "környezettudatosabbá" váljék.
Az "UFO" tech. tehát az ő nevéhez fűződik, amelyet rendszerességgel fel is használnak a kormányok.
De itt lép életbe a kérdés!
 

2.Bibliai ufójelenségek, festmények titkai.  

Régi képeken, festményeken mit keresnek űrhajóra utaló jelek?

A válasz:- http://www.google.hu/imgres?imgurl=https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiwXxBN4P26YbpFt12y7H3dD_-ntdsU3TwApdSdqYa2mbIBzWBFeOuKp-XF4Fh5efp1BAj3VJGDAjFPuy04WTx52QAvApfYfQqXjbWk5nTbJvgFUmt0CK2IBjWTeBnmPwU_CBJPI4eef3qF/s1600/cosovo+ufo+the+cfucifixion+1350.jpg&imgrefurl=http://letuntvilagokenigmai.blogspot.com/2012/11/ufo.html&h=720&w=1280&sz=298&tbnid=iXpOaVGhZcfydM:&tbnh=62&tbnw=111&zoom=1&usg=__mWQjqV-ziPdxknO91WQzxNT5WfA=&docid=7YIuoGCQfqPcEM&hl=hu&sa=X&ei=_HA5UYCvFczBPP6bgNgH&ved=0CDkQ9QEwAg&dur=884
Ezen régi festményen két űrhajó látható a felső sarkokban.
Magyarázat: Isten aki ismer mindent: korokat, századokat, technológiákat miért is ne tudna egy elektromossággal működő gépet létrehozni? Akkora hatalma van mindenhez, hogy az emberi ésszel fel sem fogható.
Amikor rengeteg bibliai próféta találkozott az angyalokkal és magával Istennel, meghívásukkor mindannyian a földre zuhantak, és szó szerint: nem tudtak megmozdulni, saját halálukat kívánták.
Tehát ennek következménye, hogy Isten olyan természetfeletti energiákat bocsát ki, hogy az Ő jelenléte az emberek számára megbénító érzés.
Tudjuk, hogy Istennél volt az Ige a kezdetekben, de aki nem jártas a Biblia értelmezésében, nem tudja, hogy ez az Ige valójában mit is jelent.

Kezdetben volt az Ige, az Ige Istennél volt, és Isten volt az Ige, ő volt kezdetben Istennél. Minden általa lett, nélküle semmi sem lett, ami lett. Benne az élet volt, s az élet volt az emberek világossága. A világosság világít a sötétségben, de a sötétség nem fogta fel.
 János 1,1-1,6.

Itt az "Ige" annyit tesz, hogy Isten frekvenciális létrehozással rendelkezett, tehát amilyen Igét Ő kimondott, az megtestesülve anyaggá lett.
Kijelenthetjük, hogy János evangélista ezen fontos mondatával, azt sugallja, hogy Isten maga a megtestesült Ige vagyis a legnagyobb Fény minden számára.
Sajnos a sötétség ezt valóban nem tudta befogadni, mivel a sötétség is hatalmas úr a maga árnyékvilágában.
Énok könyve alapján, kideríthetjük, hogy a sötétség kezdetekben már Isten mellett járt.
Humorosan fog most ez hangzani, de akkor ezek szerint két lehetőség van.
1. Isten angyala lehetett-e a sötétség, maga a gonosz?
2. A gonosz, Isten mellett járt a kezdetektől fogva és nem Isten teremtménye?
Ezt a két lehetőséget mindenkinek magának kell eldöntenie, hiszen a Bibliában mind a két esetre van magyarázat.
Itt ugye még több kérdés vetül fel számunkra:
1. Sátán, mint vádló entitás kit is takar valójában?
2. A fény angyala (kerúbja) meghasonlott önmagával és sötétség angyala lett-e?
3. A sötétség entitása, Isten dicsősége körül ólálkodott?
4. Isten angyala Sátán (Világosság angyala, fény angyala) valóban utálta, hogy Isten az emberekkel foglalkozik és nem vele?
5. Sátán valóban Isten ellen fordult, hogy Trónját elvegye?
Ezek a kérdések komoly hittudósokat is foglalkoztattak évszázadok óta.
Ezekben a kérdésekben mindenkinek a maga gondolkodására bízom megítélését.

Visszatérve a földönkívüliekre:
Tudjuk, hogy a "Bukott angyalokat" Isten, angyalai segítségével a Földre vetette.
Ezt kétféleképpen lehet értelmezni:
1. Anyagi testben dobták le őket ide?
2. Transzdimenzionális lényként lettek ide ledobva?
Ezt taglalni szeretném számotokra:
1. Anyagi testet aligha tudna ölteni a gonosz, kivételt képez erre a Végidő amikor is, a két sátáni küldött, az antikrisztus és a hamis próféta megjelenik. Viszont addig nem képes Sátán tökéletes emberi formában megjelenni max. idegen képében.
2. Ha dimenziós lényekről beszélünk, akkor megszállva gonosz lelkükkel, tudják birtokolni egyes emberek testét, (ami nagyon valószínű hiszen Jézus is kiűzött ördögöket emberekből, pl. a két ember esete akikből Jézus a disznók közé vezette a démonokat.) Máté 8,28-34
Harmadik esetről is lehet beszélnünk, mivel Isten kiismerhetetlen az ember számára. Következménye: Isten más fajokat is teremtett az univerzumban, akikről alig tudunk valamit, fejlettségüket sem ismerjük, bűneiket sem ismerjük.

Ezen sorok mind kifejezik, hogy Isten hatalma mindenek felett áll, hiszen megvilágítja a sötétséget, de ellenben a sötétség nem tud kapaszkodót fogni a világosságon.
Isten mivel maga a Világosság, nem rendelkezhet gonosz szándékokkal. Ezért merül fel az emberekben a kérdés a Bibliával kapcsolatban, hogy az Ószövetségben  Jahve miért pusztított?

Az Ószövetség véleményem szerint nagyon is igaz, és nem kitalált, mivel Isten a döntésünkre bízza annak felfogását és megértését. Rendkívül összetett és eltérő tulajdonságokat ismerhetünk meg a Bibliában Isten személyéről. Az ember nem fogja megérteni ebben a testben az igazságot (kivételt képez halálunk amikor is minden kiderül remélhetőleg), de Isten nagyon is szereti amikor az igazságot keresi az ember, hiszen aki szomjazza az igazságot annak a Mennyben a helye és meg is kapja azt!

Remélem elgondolkodtató dolgokat taglaltam saját tudásomnak megfelelően!
További bejegyzéseimről is szeretném, ha ti vetnétek fel egy bizonyos témát, ahogyan ezt GorcsevIvan tette!
Köszönöm figyelmeteket, további szép időtöltést kívánok.
Schwaben





5 megjegyzés:

  1. Kedves Schwaben!

    Nagyon tetszik az írásod. Más a "vonalvezetés" de a mondanivaló a Biblia szerinti.

    "Énok könyve alapján, kideríthetjük, hogy a sötétség kezdetekben már Isten mellett járt."
    Pontosan erről szól a teremtés történet első és második napja.
    (Énok könyvében viszont nem tudom, hogy ez hol található meg.)

    "1. Anyagi testet aligha tudna ölteni a gonosz, kivételt képez erre a Végidő amikor is, a két sátáni küldött, az antikrisztus és a hamis próféta megjelenik. Viszont addig nem képes Sátán tökéletes emberi formában megjelenni max. idegen képében."
    A Biblia alapján van rá sok példa, hogy a szellemi lények meg tudnak jelenni anyagi testben is, viszont az antikrisztus "SZÜLETÉSE" a Jézus születésének "le utánzása" alapján fog megtörténni.
    (Atyja szellemi lény, anyja női ember teremtmény. Ugyan ez nem jelentetett ki a Bibliában a hamis prófétára, - hanem csak a Sátán magvára.)
    "3,15 És ellenségeskedést szerzek közötted és az asszony között, a te magod között, és az ő magva között: az neked fejedre tapos, te pedig annak sarkát mardosod. 1. Mózes 3:15"

    "Harmadik esetről is lehet beszélnünk, mivel Isten kiismerhetetlen az ember számára. Következménye: Isten más fajokat is teremtett az univerzumban, akikről alig tudunk valamit, fejlettségüket sem ismerjük, bűneiket sem ismerjük."
    Az Örökkévaló Isten nem teremtett más fajokat a Földön!
    De ugyan ez nem mondható el az "isteni rangra" igényt tartó Sátánról.
    "- De mikor az emberek alusznak (éjjel) vala, eljöve az ő ellensége és konkolyt vete a búza közé, és elméne.:
    Máté 13, 25.

    - A szántóföld pedig a világ; a jó mag az Isten országának fiai; a konkoly pedig a gonosznak fiai.
    Máté 13,38

    - farizeusoknak mondja: Ti pedig az ördög atyától valók vagytok:
    János 8, 44

    - Minden plánta, amelyet nem az én mennyei Atyám plántált, kitépetik.:
    Máté 15, 13"

    Szeretettel: Erika

    VálaszTörlés
  2. Igen, valóban az Antikrisztus leutánozza Jézust! De ő tényleg úgy fog születni, ahogyan a Talmud írja. Amit a Talmud ír Jézusról, azt az Antikrisztusra kell érteni. Tehát az Antikrisztus lesz egy céda nőtől! Sajnos azt sohasem értettem, miért teremtette Isten a Sátánt:(
    Kísértésbe kell tartania az embereket, és akit el tud ragadni az nem léphet be a Mennyek országába, de Isten erre is megoldást adott, hiszen aki Jézust vallja az üdvözül, ha egész életében is rossz volt! Jézus az emberiség nagy szerencséje:D

    VálaszTörlés
  3. Kedves Schwaben!

    A "le utánzás" alatt én is azt értettem, hogy emberi (női) mag (petesejt) és Sátán, mint szellemi teremtmény által létrehozott "hibrid faj" lesz az Antikrisztus.
    Lehet, hogy ténylegesen egy "céda nő" petesejtje által született meg az Antikrisztus, de itt nem elsősorban az erkölcsiségre kell koncentrálni, hanem arra a rengeteg "tanúvallomásra" ahol az UFÓ rablások női áldozatai elmondják, hogy "petesejteket vettek" tőlük.
    Igaz, a férfiak is elmondják, hogy tőlük is vettek hímivarsejteket.
    Az csak az én személyes véleményem, hogy az Antikrisztus női petesejtből, megszületett hibrid faj lesz, de a Biblia ezt konkréten így nem mondja ki.
    Mivel Sátán az Isten majma, aki Istent mindenben utánozza, így én ezt tartom valószínűbbnek Jézus születésének mintájára.
    Ugyan akkor megdöbbentő Dániel 2:43 - as verse alapján a következő is.
    "Hogy pedig vasat elegyülve láttál agyagcseréppel: azok EMBERI MAG által VEGYÜLNEK össze, DE EGYMÁSSAL NEM EGYESÜLNEK, minthogy a vas nem egyesül a cseréppel."
    Tehát a "vaskorszak" második részében:
    - lábszár csak vasból van,
    - lábfejtől pedig vas és cserép, (Római birodalom újjáéledésének időszakától), ismét betörnek az emberek közé a "bukott angyalok", - csak úgy, mint Noé idejében, és "hibrid fajú utódok" születnek ez által.
    Az "emberi mag" fogalomkörébe pedig bele tartoznak mind a női, mind a férfi ivarsejtek is.
    Az "így született hibrid faj" tulajdonságát is kijelenti Isten, "egymással nem egyesülnek"
    Attól, hogy a "Szellemlény emberi testbe születik" (külső megjelenési formájában ember, belső lénye, szelleme, hatalommal, tudással felruházott, - csak úgy mint Jézusnak, csak ellentétes előjellel) nem azt jelenti, hogy hatalmát és tudását az emberek érdekének szolgálatába állítja, hanem inkább pusztítja őket.
    (És ezzel meg is kaptuk jelenünk helyzetelemzését is: HAARP, időjárás módosítások, mesterséges földrengések, tudat módosítások, és sorolhatnám a népirtások közismert és rejtett módozatait a végtelenségig.)

    Szeretettel: Erika



    VálaszTörlés
  4. "Sajnos azt sohasem értettem, miért teremtette Isten a Sátánt:( "
    És monda az Úr Isten: Ímé az ember olyanná lett, mint MI KÖZÜLÜNK EGY, jót és gonoszt tudván. Most tehát, hogy ki ne nyújtsa kezét, hogy szakasszon az élet fájáról is, hogy egyék, s örökké éljen:" 1. Mózes 3:22
    Isten maga jó és tökéletes. Az összes teremtményét is jónak és tökéletesnek teremtette. Ezért mondhatta Isten a mennyei teremtményeinek, hogy "mi közülünk" és ebbe saját magát és teremtményeit is bele értette. Tehát a "gonosz tudása" nem Istentől származott, mert ekkor még csak "egy teremtmény" ismerte a "gonosznak tudását."
    Isten "Fényes Esthajnalcsillagot" gyönyörűnek és tökéletesnek teremtette.
    Saját emberi példáinkból is tudjuk, hogy aki kedves a szívünknek, szemeinknek, azt képesek vagyunk "kényeztetni", mindent megadni neki. A kényeztetett személy pedig idővel rájön, hogy mivel mindent megkaphat, nincs számára elérhetetlen, ezért egyre több és több kell neki. (Ez olyan emberi tulajdonság is, - tökéletlenségünkből adódóan.)
    Így nőhetett fel Fényes Esthajnalcsillag is Luciferré.
    "Holott te ezt mondád szívedben: Az égbe megyek fel, az Isten csillagai fölé helyezem ülőszékemet, és lakom a gyülekezet hegyén messze északon." Ésaiás 14:13
    Amikor valaki telhetetlenné válik, és egyre több kell neki, vagy éppen mindig az ami a "másé", akkor el kezd azon gondolkodni, hogy azt hogy is kellene megszerezni.
    Túl messzire merészkedett akkor, amikor az Örökkévaló Istennel akarta egyenlővé tenni magát.
    Túl messzire merészkedett, amikor a gonosz tudásától mentes mennyei teremtmények egyharmadát az Isten elleni lázadásra vette rá, azáltal, hogy megtanította őket elégedetlenkedni, hatalmaskodni, (esetleg olyan hatalmat ígért nekik is, ami nem volt az övé.)
    Túl messzire merészkedett akkor is, amikor Istent megillető "rangot" kért a maga számára is az Örökkévaló Istentől.
    Az Örökkévaló Isten ezt a kikövetelt "rangot" valamiért meg is előlegezte neki, de azt is látta, hogy nem fogja tudni megtartani, mert gonoszság lakozik benne. (A "káosz" pedig nem a jó, hanem a pusztító erővel rendelkezik.)
    Ezért Isten, mikor megteremtette Ádámot, fel is készítette mind a jónak tudására, mind a próbatételre. Éva megteremtésével "megszületett a káosz is", és Ádámot is elbuktatta, a mennyei teremtményekhez hasonlóan.
    Éva megkísértésével "mérföld kő volt", hogy az akkorra már Sátánná lett Fényes Esthajnalcsillag megvádolja az Örökkévaló Istent is azzal, hogy Őbenne is van gonoszság.
    Ezzel a cselekedetével nyilvánosságra kerül, hogy Sátán hatalomra vágyik, - még Isten felett is.
    A vágyva vágyott hatalommal Isten "megajándékozza", így hatalmat kap a Föld és annak lakói felett.
    - Ezzel Isten megmutatja a Hozzá hűséges mennyei teremtményeinek, hogy az elégedetlenség és a hatalomvágy káoszt és pusztítást teremt.
    - Ugyan akkor gondoskodik az Örökkévaló Isten, a Hozzá hűséges emberek megmentéséről.
    - Bebizonyítja, hogy a gonosz tudását ismerő és használó teremtményeket már csírájában kell elpusztítani, pontosan a teremtményei érdekében. Ez a pusztítás viszont nem azonos a Sátán által használt pusztítással.

    Szeretettel: Erika

    VálaszTörlés
  5. Sajnos itt megint feltűnően nem tudok egyetérteni, de ez nem jelent ellenszenvet, remélem tudod, kedves Schwaben! Ezért kérlek ne vedd akadékoskodásnak, de mivel betévedtem a blogodba, ezért nem tudom szó nélkül hagyni a számomra feltűnően fura gondolkodásodat. Gondolom neked meg az én következtetéseim lesznek furcsák... C'est la vie.

    Egyszóval itt úgy érzem kicsit fordítva ülsz a lovon. Ilyeneket írsz a Bibliában található ufó-jelenségekre, amelyeket aztán középkori festők is megjelenítettek:

    "Isten aki ismer mindent: korokat, századokat, technológiákat miért is ne tudna egy elektromossággal működő gépet létrehozni? Akkora hatalma van mindenhez, hogy az emberi ésszel fel sem fogható.", "Itt az "Ige" annyit tesz, hogy Isten frekvenciális létrehozással rendelkezett, tehát amilyen Igét Ő kimondott, az megtestesülve anyaggá lett"

    Tudod, amikor valamire van egyszerű magyarázat is, akkor általában az az igazi. Illetve a Wikipédia szerint "adott jelenséget egyformán jól leíró magyarázat közül azt kell választani, amelyik az egyszerűbb." /Occam borotvája/

    Egy kis szigeten a 40-es években az Óceániai szigetvilágban kényszerleszállást hajtott végre egy amerikai katona egy kis repülővel és a bennszülöttek közt élt egy ideig. Ők, akik addig még sosem láttak repülőt a mai napig istenként tisztelik a férfit és várják vissza. Míg ott tartózkodott minden este áldozatot mutattak be nem csak neki, hanem a repülőjének is...

    VálaszTörlés